KAIZERS på Samfundet i Trondheim (13/2)

KAIZERS på Samfundet i Trondheim (13/2)

Lørdag 13. februar 2010 – Samfundet/Storsalen

KAIZERS ORCHESTRA

 

Da er det klart for neste kapittel i soga om Kaizers Orchestra, og fansen er herved invitert. Kaizerne fra Jæren gjester Samfundet i forbindelse med sin "Studio Tour" til inntekt for sin neste plateinnspilling.

 

De vil presentere et representativt utvalg av høydepunkter, døgnfluer, rariteter, totaktere, firtaktere, skranglerockere og morderballader fra sin heseblesende og energiske musikalske katalog så langt, og oppsummere denne ti år og fem plater lange epoken sammen med sine kjære og trofaste fans på noen av landets beste scener.

Det spesielle med denne turnéen er at billettinntektene vil gå til å finansiere Kaizers Orchestras neste albuminnspilling. Alle som løser billett vil få tilsendt en spesialversjon av det neste albumet når dette foreligger (planlagt januar 2011). En limited edition versjon altså, som blir trykket i 5000 eks, og distribuert til de som sender inn sin konsertbillett.

Konserten er dessverre utsolgt.