SAHG og THE GOO MEN på Kvarteret i Bergen (11/2)

SAHG og THE GOO MEN på Kvarteret i Bergen (11/2)

Torsdag 11. februar 2010 – Bergen/Kvarteret-Teglverket

SAHG

+

THE GOO MEN

CC: NOK 150/180

 

Metallbandet SAHG slipper ny skive i september i år,  men allerede på denne konserten vil du kunne oppleve rykende ferske låter fra dette albumet. Musikken beveger seg i retningen mot tungmetalbandet Spinal Tap, mye på grunn av deres eksplosive trommeslager. Sahg har gitt ut 2 album "Sahg" og "Sahg II", hvor begge høstet veldig gode kritikker.

 

THE GOO MEN kommer med ny skive 8. februar "Three Thumbs Up". Du kan altså bli en av de aller første som får høre deres splitter nye sett live. Musikken kan beskrives som en snuskete og skitten blanding av soul, blues og groove pakket inn i hardbarka garage. På samvittigheten har The Goo Men albumet "Making Love in Tight Spaces" som ble sluppet i 2007. Gjør deg klar for en rockefest uten sidestykke.