GREEN DAY til Ullevål Stadion (4/6)

GREEN DAY til Ullevål Stadion (4/6)

Ferske Grammy-vinnere til Ullevål Stadion fredag 4. juni!  

Fredag 4. juni er det klart for en av sommerens store konsertbegivenheter, idet den legendariske punkrock-gruppen Green Day inntar Ullevål Stadion i Oslo. Trioen gjestet et utsolgt Oslo Spektrum i oktober 2009, og Green Day har solgt nærmere 70 millioner plater gjennom sin 23 år lange karriere. Gruppas siste plate, "21st Century Breakdown", debuterte på førsteplass både i USA og her hjemme i Norge. I samarbeid med Platekompaniet vil det være mulig å kjøpe eksklusive billetter i forsalg.  

Etter den utsolgte konserten i Oslo Spektrum høsten 2009, var både presse og fans i ekstase: – "Stort, større, best." Dagbladet (terningkast 6) – "Underholdning blir neppe mye bedre enn dette. Fy faen ass!" Nettavisen (terningkast 6) – "Dette kunne ikke gå galt. Og det gjorde det da heller ikke" Aftenposten (terningkast 5) – "Måtte Green Days stadionturné treffe Norge i 2010! Får fortsatt små gledessjokk av konserten deres i Spektrum" Håkon Moslet, NRK  

Arrangør Peer Osmundsvaag er svært godt fornøyd med at Green Day kommer tilbake til Norge denne sommeren: – Selv etter at Green Days konsert i Oslo Spektrum ble utsolgt var etterspørselen etter billetter enorm, og vi synes det er veldig fint å kunne tilby enda flere fans muligheten til å se det utrolige live-bandet. Konserten på Ullevål kommer til å bli en kjempeproduksjon, og vi er sikre på at bandet virkelig kommer til sin rett i stadionformatet, sier han. Green Day slo igjennom for fullt i 1994 med plata "Dookie" og kjempesinglene "Basket Case", "Longview" og "When I Come Around". Med rockeoperaen "American Idiot" fra 2004 solgte bandet rundt tolv millioner plater verden over, og gjennomførte sin lengste turné noensinne. Albumet har blitt karakterisert som en moderne klassiker, og ble belønnet med hele to Grammys. "21st Century Breakdown", produsert av Butch Vig (Nirvana, Garbage, Smashing Pumpkins), er et album delt opp i tre deler, og som følger det unge paret Christian og Gloria gjennom århundret så langt. Green Day viderefører med andre ord den konseptuelle tematikken fra "American Idiot", og albumet vant i forrige uke Grammy for årets rockealbum.

En helt ny samarbeidsavtale mellom Atomic Soul og Platekompaniet vil sikre fansen eksklusive billetter i forsalg og store rabatter på Green Day-katalogen. Det er første gang et slikt samarbeid inngås her til lands, og Platekompaniets Morten Lund er svært positiv til avtalen:
  – Platekompaniet ser nå muligheten til å knytte salg av musikk og billetter sammen som en unik sjanse til å få større fokus på artisten. Samarbeidet gir oss mulighet til tilby fansen både billett, musikk og merchandise i en pakke . Muligheten er mange, og samarbeidet vil være fordelaktige for artistenes mange tilhengere, sier han.

Forsalg: Platekompaniet – Oslo City, Onsdag 10.02.10 (10:00) t.o.m. Torsdag 11.02.10. Kjøp av billett gir store rabatter på Green Day-katalogen.
Ordinært salg: Starter Fredag 12.02.10 på Billettservice.no