CHRIS ISAAK til Rockefeller (2/6)

CHRIS ISAAK til Rockefeller (2/6)


Rockefeller onsdag 2. juni 2010
CHRIS ISAAK


Aktuell med albumet "Mr. Lucky".

Billetter i salg lørdag 30. januar kl. 10.00


 

Med overveldende melankoli à la Roy Orbison og ren nedstrippet femti/sekstitalls rock n' roll ble Isaak stor stjerne på begynnelsen av nittitallet godt hjulpet av hans signaturlåt "Wicked Game" som var med i David Lynch's "Wild at Heart".

 

I fjor kom han med sitt tiende studioalbum "Mr. Lucky" som fikk 4/5 på Allmusic: "As a sensibility, it's no different than anything Isaak's done, so the difference is the execution, not just in the light, fresh touch of the production but the songs, which are his strongest in a long time".

 

Ved siden av musikken har Isaak i flere år hatt sitt eget tv-program "The Chris Isaak Show" og i fjor startet oppfølgeren "The Chris Isaak Hour" i USA. Der intervjuer han og spiller med kjente artister som Glen Campbell, Stevie Nicks og Smashing Pumpkins.

 

www.chrisisaak.com
www.rockefeller.no


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 400,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.