MUNICIPAL WASTE i Oslo (28/1)

MUNICIPAL WASTE i Oslo (28/1)

Torsdag 28. januar 2010 – Oslo/Betong

MUNICIPAL WASTE

+

GAMA BOMB

+

VICTIMS

+

MONGO NINJA

C.C. NOK 250 (medlem 200)

2010s første Øya Open er en metallpakke det lukter svidd av. Municipal Waste, som sto for en svært minneverdig opptreden på Øya i august, kommer tilbake til Oslo for å spille på Betong. Sammen med de irske thrashfantastene Gama Bomb og Oslos egne metallpønksupergruppe Mongo Ninja, skal de lage vinterens råeste ball for headbangere torsdag 28. januar. Hele herligheten presenteres av Konsertforeningen Betong, i samarbeid med Øyafestivalen.

 

MUNICIPAL WASTE (US)
Municipal Waste ble for alvor en del av metallverdens bevissthet etter utgivelsen av albumet The Art of Partying i 2007, som var deres tredje skive. Virginia-bandet spilte thrash med respekt for band som Anthrax, Nuclear Assault og deres likemenn. Deres crossovervariant har klare spor etter amerikansk hardcore og serveres med en solid dose humor. I sommer spilte de på Øyafestivalen og satte tonen med sin gladthrash og sitt upåklagelige humør fra første øyeblikk. Det hele toppet seg i et forsøk på å overgå norsk black metal, ved å sette fyr på en modellkirke av papp på scena. Rett etter festivalen kom albumet Massive Aggressive på Earache, en utgivelse som viser at bandet er i bedre form og med mer energi enn noensinne. Mye tyder på at de likte seg godt i Oslo under sitt første besøk, for nå har de bestemt seg for å komme tilbake 28. Januar. Da skal de fyre opp huene til alle headbangerne i byen i kjelleren på Chateu Neuf. Dette blir uten tvil 2010 første store metallfest. Få på deg Slayer-skjorta, noen morkne jeans og de rustne naglene, så burde du være klar for kjapp, hard og rå galskap. Skål!

MYSPACE