Turnestart for HURRA TORPEDO på Rockefeller (22/1)

Turnestart for HURRA TORPEDO på Rockefeller (22/1)

Fredag 22.01.10 Rockefeller

Verdensturné-start

HURRA TORPEDO

 

År har gått siden Hurra Torpedo tok USA med storm, siden den gang har resten av verden slengt seg på teknologisirkuset slik at selv de mest grisgrente stater nå kan laste ned "Total Eclipse of the Heart" via bredbånd. Dette har resultert i en skrikende etterspørsel etter gutta i blått. Men de har hatt annet og gjøre og annet og føre og har ikke hatt muligheten til å innfri kravet fra en hvitevaremusikksulteforet verden før nå. Derfor står 2010 i Hurra Torpedos tegn. Endelig har Farbror blå, Farbror blå og Farbror blå ryddet kalenderen fri for andre aktiviteter og skal nå ut på sin første verdensturné.

på myspace

Bill. kr. 200,- + bill.avg.

 

18 år leg.