Ugly U-Hjelp fra South of Heaven

Ugly U-Hjelp fra South of Heaven

SOUTH OF HEAVEN – Norges eneste klubb med Slayer-garanti
Studentersamfundet Chateau Neuf / Betong
————————————————————————————

Hei,  

Av nyheter kan vi presentere følgende gladsak:  

UGLY U-HJELP
From the Gutter of Oslo to the Children of Ghana

SOUTH OF HEAVEN har "gleden" av å presentere tidenes mest lugubre bistandskonsert! Fem av Tiggerstadens mest søplete band spiller nemlig opp til folkefest lørdag 27. februar på Studentersamfundet Chateau Neuf/Betong, hvor du vil få se orkestre som VESEN, LYDIA LASKA, LOBOTOMIZED og RIKETS CRUST pluss ett band til besudle Klubbscenen etter tur. I et anfall av mortheresask nestekjærlighet har vi til og med bestemt oss for å donere alt overskudd uavkortet til barnehjemmet Mercy i Tamale, Ghana. Sjelden vil vel en konsert gi deg så god samvittighet! Det skjer i disse dager at det går ut en befaling: Grav frem festbrallorna, sal opp partyhesten og ri inn i verdens styggeste solnedgang sammen med oss!

Lørdag 27. februar kl 19.00
CC: 100 / 50 kr (ikke-medl./medl. av Studentersamfundet)

OG!

Siden dette er some kinda støttekonsert søker vi SPONSORER, slik at vi får dekket inn arrangementsutgiftene våre, og dermed kan gi billettinntektene direkte til barnehjemmet.

DERFOR: Jobber du i/kjenner noen som jobber i en bedrift som kunne tenke seg å gi en liten pengesum til et godt formål? Alle monner drar. Til gjengjeld vil bedriften få navn eller logo på plakaten, samt hederlig omtale i alle andre sammenhenger. Send PM eller mail til sigurdt[at]gmail.com for mal til forespørsel samt budsjett som kan sendes ut til aktuelle bedrifter.

———————————————————————–  

Vi minner også om dobbeltkonserten med SUNN O))) førstkommende torsdag og fredag, samt thrashfesten med MUNICIPAL WASTE, VICTIMS, GAMA BOMB og MONGO NINJA torsdag 28. januar!  

I tillegg anbefaler vi alle fans av old school heavy metal å møte opp på METAL MERCHANTS FESTIVAL på John Dee fredag 29. og lørdag 30. januar, der blant andre OMEN, TANK, LAMENTED SOULS, THE LAMP OF THOTH og SLOUGH FEG spiller! Sjekk www.metalmerchantsfestival.com for fullstendig lineup!  

Undertegnede spiller for øvrig plater på Inferno-festivalens kick-off på John Dee førstkommende lørdag, hvor også South of Heavens program for klubbdagen under Inferno vil bli annonsert. Si gjerne hei!