NORWAY ROCK med Kick Off Parties (6/2 & 6/2)

NORWAY ROCK med Kick Off Parties (6/2 & 6/2)

Da er det snart duket for et nytt bandslipp fra Norway Rock!

Vi river i en rekke med nye artister til årets lineup og mulighet til å vinne 2 festivalpass.
Det er Harvest Bar, Kvinesdal og På Hjørnet, Kristiansand som skal vært vert for oss denne gangen.
Banda som skal feire med oss er tøffere enn toget, og det er ingen ringere enn TÖMMERMENN og GROUND ZERO SYSTEM!

Program:

Fredag 5. Februar

Sted: Harvest Bar, Kvinesdal
Lineup DVD part 1
Ground Zero System
Lineup DVD part 2
Tömmermenn
(Cover: 200,-)

Lørdag 6. Februar
Sted: På Hjørnet, Kristiansand
Lineup DVD part 1
Ground Zero System
Lineup DVD part 2
Tömmermenn
(Cover: 200,-)

TÖMMERMENN

Tömmermenn er et av Norges desidert tyngste, beste og råeste rockeband.
De har en kraft og energi i musikken som det er få andre forunt å ha. Dette er metall rock på sitt beste, hvor elementer fra 70, 80 og 90 talls metall er mikset sammen med et eget innovativt utrykk. Særegent for bandet, er vokalist Geir Berntsen's unike stemmekapasitet. Han besitter de mørkeste vrengninger fra black metall, til den kraftigste vokal fra tradisjonell rock. Det unike med Tömmermenn er at de når metallfans i alle aldre! De lager melodiøse låter, med fengende refrenger. Tömmermenn låter like fett live, som på plate. De leverer et forrykende sceneshow, alltid god lyd, og med en knallsterk performance fra samtlige av medlemmene.

GROUND ZERO SYSTEM

Bandet som startet i 2004 er fra Kristiansand spiller tøff deathmetal på høyt plan. De gav ut sitt debutalbum i 2008 ved navn Molotov og høstet usedvanlige mange gode ord blant pressen. Live er de full av energi, knallsterke låter og et sceneuttrykk som blåser de fleste av bakken!

Dermed skulle alt være klart for en rocka helg på sørlandet:-D