VOM med helvetesnatt på Garage i Oslo (15/1)

VOM med helvetesnatt på Garage i Oslo (15/1)

Fredag 15. januar 2010 – Oslo/Garage

VOM (N)

C.C. NOK  80,-

En deilig norsk-på-norsk bølge er iferd med å skylle over oss, etterfulgt av begeistrede tilrop. Vi nevner i fleng; Dunderhonning, Fjorden Baby!, John Olav Nilsen & Gjengen, Kråkesølv og nå også VOM! Bandet har spilt sammen siden 2003 og har siden den gang bygget opp et betydelig og dedikert publikum som lenge har etterspurt et album fra gjengen som endelig platedebuterer på Duplex records! De er konseptuelle og raffe som Turboneger og rifftunge nok til å fylle de store rockescenene. VOM er El Børgo på vokal, Pøggs,- hele Norges nye rockegitarheltinne, det er Esel Rex på bass og Von Pøls på trommer. Mandag 18.januar 2010 er VOMs debutplate Viva la VOM i salg i landets platebutikker og dette må feires!

vominni.jpg

VOM har derfor gleden av å invitere nye og gamle fans til en storslagen releasefest i kjellern på Garage kl. 21:00 fredag 15. januar 2010! Kvelden vil bli fyllt til randen med herligheter! Vi har gleden av å dele scenen med selveste Davido, Norges beste tryllekunstner, vår alles kjære Lars Lønning byr på seg selv og de heite gutta i Brødrene Lövenstierne kommer til å gi alt! VOM spiller selvsagt låter fra sin kommende plate, og lover at denne kvelden vil du bare ikke gå glipp av! Vi vil også benytte anledningen til å vise frem våre to flunkende nye musikkvideoer! Det hele koster kun 80,-, men hadde vi vært deg hadde vi tatt med litt ekstra, for makan til fristende merch skal du lete lenge etter!

Vel møtt! Håper og tror vi ses! Viva la VOM!

http://www.myspace.com/vomband