NOXAGT på Cementen i Stavanger (19/12)

NOXAGT på Cementen i Stavanger (19/12)

Lørdag 19. desember – Stavanger/Checkpoint Charlie/Cementen

NOXAGT

C.C. NOK 100,-

21 år Leg plikt

 

Instrumental avant-rockebandet Noxagt ble grunnlagt av bassist K jetil D. Brandsdal i Stavanger i 1999. Til å begynne med var bandet et ennmannsprosjekt hvor Brandsdal enten spilte alene eller med diverse gjestemusikere. I 2001 ble Noxagt en fast trio med Lars Christian Kyvik på trommer og Nils Erga på bratsj. Med albumet Tuning It Down Since 2001 fikk de et internasjonalt gjennombrudd og turnerte Europa og USA kontinuerlig. I 2005 sluttet Erge og ble erstattet av Anders Hana på gitar. Hana sluttet i 2008 og ble erstattet av støymusikeren John Hegre. Uannsett hvem som trakterer strengene har Noxagt et helt unikt lydbilde som har skaffet dem mange fans gjennom årene.