WASP – Trondheim – Samfundet

WASP – Trondheim – Samfundet

Et lite tilbakeblikk på kvelden 04.11.09:

Jeg har vært på WASP ved to tidligere anledninger, en VELDIG bra konsert og en veldig skuffende konsert (begge i 2007), Så jeg møtte opp på Samfundet med blandede forventninger.

Først ute var supporten Cyaneed, et band som var nytt for meg, så forventningene var ikke store. Men de unge jentene i bandet, viste både spilleglede og masse energi på scenen, selv om låtene varierte noe i kvalitet, var dette et spennende bekjentskap som jeg helt klart vil følge med vider

C8.jpg

Flere bilder av Cyaneed i galleriet HER!

Så over til kveldens høydepunkt. Ikke mer enn 2år siden sist Blackie og gutta besøkte Trondheim ikke mer enn 2 ganger, men nå var de tilbake igjen med nytt album ute.
Jeg har hørt masse på den nye plata, den blir bedre og bedre jo mer man hører, men likevel så hadde jeg litt blandede forventninger til kveldens konsert, med den siste konserten fra 2007 i minne, som var VELDIG skuffende og kjedelig.

W9.jpg

Selv om sceneshowet denne gangen virket veldig kjedelig og uorginalt, så leverte WASP hvertfall musikalsk. De spilte en fin mix av gamle klassikere og smakebiter fra den nye plata.
Man ser Blackie begynner å dra på årene, men musikalsk er han fortsatt en av de bedre, og stemmen er like herlig å høre fortsatt. Tilbakemeldingene på de nye låtene var varierte, men da når Blackie, erfaren som han er, dro frem de gode gamle låtene som L.O.V.E Machine, Blind in Texas og Wild Child + + + så steg stemningen nok en gang i taket, med både allsang og hopping.
Det var ikke fullt i storsalen på Samfundet, men de som var der, skapte både liv og stemning.
Jeg er veldig glad for at jeg fikk med meg denne konserten Dro hjem med en veldig god feeling og stemmen til Blackie summende i hodet til jeg sovnet senere på kvelden. Dette var gode saker!

W1.jpg

Flere bilder fra WASP finner dere HER!