Kommende konserter på Last Train

Kommende konserter på Last Train

TORS 19/11 Grand Café 80,-
Grand Cafe har sålangt dette året brukt tiden flittig. De har spilt konserter og festivaler rundt om i det ganske land, samt brukt mye tid i studio i forkant av det som skal bli deres neste fullspiller. Det nye materialet vil garantert overraske og begeistre mange og det er nettopp dette som blir å høre fra scenen på Norges flotteste
vannhull, nye låter! Velbekomme!
http://www.myspace.com/grandcafeband

TORS 26/11 Tombstones 50,-
Tombstones er flaska opp på seig og tung kvalitetsrock av groveste kaliber. Med andre ord en nødvendighet av en konsert for deg som har et oppheng på rockehistoriens herligste grums, som Kyuss, Black Sabbath eller Melvins. Tombstones har fått selveste Billy Anderson, som tidligere har jobba med blant andre High On Fire, Sleep og Om. Trenger du et blytungt riff eller ti til pilsen, må du komme deg på Last Train denne torsdagen.
http://www.myspace.com/tombstonesoslo

TORS 3/12 Krakow 70,-

Bergens nye metallknekter i Krakow er tilbake på Last Train. Kvartetten starta for fire år siden med en felles interesse for blant annet Mastodon, Iron Maiden og High on Fire.
De har det siste året rukket å spille på Hole in the Sky, turnere med Enslaved og gi ut debutalbumet Monolith. Nå kan du gi øra dine litt velfortjent juling på Last Train mens du venter på ribbefett og svor.
http://www.myspace.com/krakowband

TIRS 8/12 Pow Pow 100,-

Oslo-kvintetten Pow Pow lager delikat instrumentalrock, med hint av kraut. De siste par årene har gutta skaffet seg et solid rykte som fortreffelig liveband. Pow Pow er et unikt orkester med blikket rettet mot horisonten og uredd innstilling. For to år siden kom skiva Leaving Las Palmas. Nå er det bare å glede seg til neste album, som skal være rett rundt hjørnet. De som har hørt smakebiter av materialet, renner over av lovord. I mellomtiden kan du oppleve herlighetene på Last Train.
http://www.myspace.com/powpow2

KOMMENDE KONSERTER
Fett juleprogram

www.lasttrain.no