JARBOE til INFERNO 2010

JARBOE til INFERNO 2010

JARBOE til INFERNOs klubbkonsert på Victoria 31.mars

Fra en alvisk og delikat stemme til råe, demoniske hyl, Jarboe, har et register som går fra blyg skolepike til forførerinne til demon! Hun ble verdenskjent med bandet Swans og har siden videreutviklet sin mørke, eklektiske, eksperimentelle stil og lydbilde. Gjør deg klar for et show som vil blåse hue av deg!
Klubbdagen har vært en kjempe suksess de to siste årene og arrangeres dagen før festivalen på de 6 scenene John Dee, Garage, Blå, Victoria, Rock In og SubScene og publikum kan velge og vrake mellom nærmere 15 ulike band. Enkelt klubbpass koster 200,- og gir adgang på alle scenene (Festivalpass gir fri adgang til alle scenene på klubbdagen). Det er helvetes mye band for penga!

INFERNO 10-ÅRS JUBILEUM OG NYTT FESTIVALHOTEL!
For tiende året på rad sørger Inferno festivalen for beksvart metal påske i hovedstaden. Inferno drar metalfans og musikkbransje fra hele verden til Oslo i påskedagene og regnes som en av de viktigste arenaene for norske og internasjonale band å vise seg på. Til nå er Kovenant, Mayhem, Taake og Finntroll sammen med Nachtmystium bekreftet til ti-års jubileumet. I 2010 samler Inferno festivalen internasjonal media, musikkbransje og fans på Royal Christiania Hotel for konferanser, expo og utstillinger. Hovedscene på Rockefeller og John Dee med egen klubb dag på Rock In, BLÅ, Garage, Victoria og Revolver – Fire dager, 45 band og helvetes bra musikk!

JARBOE
Jarboes musikk og sceneshow oser av hennes særegne, råe energi og man kan trygt kalle henne en multinasjonal multikunstner. Hun har 14 år med kritiker roste album og opptredener med bandet Swans bak seg og har samarbeidet med filmregissører, kunstnere og designere. Hun har også gjort utstillinger, radioshow og eksperimentelt teater. Jarboe har gitt ut hele 20 soloskiver og vært med på over 20 Swans album. I tilegg har hun bidratt på nærmere 60 diverse samarbeidsprosjekt med andre musikere og visuelle kunstnere fra hele verden og spilt inn skiver i blant annet Europa, Japan og Midtøsten, i tilegg til sitt hjemland USA.
Jarboes forestillinger kan være både uskyldige, forføreriske og spirituelle, gjerne alt samtidig og
hennes musikk kan være både melodiøs og eksperimentell på en gang. Jarboe byr på diabolsk,
psykedelisk rock ispedd en god dose mørk chanting og en vokal som spenner fra sår og delikat til
utenomjordisk demonisk. Inspirert av kick boxing, rollespill og buddhisme, utforsker og re-definerer hun identitet og fysikk på scenen og byr på helt eksepsjonelle opptredener. Med seg på scena har hun Attila Csihar, kjent fra Mayhem og Sunn O))). Gled dere folkens, det gjør vi!

 

www.infernofestival.net