CREST OF DARKNESS + UNSPOKEN på Elm (14/11)

CREST OF DARKNESS + UNSPOKEN på Elm (14/11)

Lørdag 14. november 2009 – Oslo/Elm Street

CREST OF DARKNESS

+

UNSPOKEN

Inngang: 100,- 

 

Crest of Darkness ble dannet i 1996, og har siden den gang levert mørk og brutal metal i litt forskjellige kledninger. I perioder har bandet spilt mange konserter i både inn- og utland, og fem album har så langt blitt presentert. Bandets siste utgivelse fra 2007 "Give Us The Power To Do Your Evil" høstet svært mye bra kritikk, eksempelvis gav prestigetunge Terrorizer albumet 9 av 10 poeng i sin anmeldelse! Bandets siste video "Druj Nasu" har også fått mye oppmerksomhet, og her til lands har den blant annet blitt vist flittig på NRK's Svisj Metal. Med Ingar Amlien i front har Crest of Darkness alltid hatt en egen evne til å skape diskusjon rundt bandet. Uten å ta hensyn til trender som kommer og går har bandet vært tro mot egne idealer, og uavhengig av alle "forstå-seg-på-ere" har bandet levert personlige album som har vært med å skille dem ut fra mengden. Crest of Darkness er igjen på trappene med en ny utgivelse, og en del av det nye materialet er allerede testet ut i studio. Det nye albumet forventes å komme ut på vårparten til neste år, og forventningene er også denne gang store! De som ser Crest of Darknes på scenen før denne tid kan forvente seg å få noen smakebiter fra det nye albumet!!

 

www.crestofdarkness.com
www.myspace.com/crestofdarkness

Unspoken er et deathmetal ensemble som ble dannet i Oslo høsten 2002. Groovy og blytung metal er hva disse gutta serverer, rett i trynet låter krydret med elementer fra både blackmetal samt en liten dæsj doom. Tankene kan lett falle mot aktører som gammel Entombed og Paradise lost uten at dette hindrer bandet i å kjøre på med eget uttrykk og identitet.. Med hittil to utgivelser som er blitt godt mottatt av både fans og presse, bidro det sterkt til at bandet fikk spille på større events som blant annet Inferno festivalen i Oslo 07 samt noen festivaler i Spania, Scotland og England. Nå nylig har de deltatt på samleskiva Ressurected in festering slime som har fått en del oppmerksomhet i undergrunnen. Bandet er nå godt igang med sin andre fullengder Requiem Aeternum Deo som regnes med bli sluppet i løpet av første halvdel av 2010.Så hvis man liker sin deathmetal som en mix mellom US og europeisk stil er Unspoken et veldig godt alternativ og låne ørene til.

www.myspace.com/unspokennorway