KRAKOW med releaseparty på Garage (31/10)

KRAKOW med releaseparty på Garage (31/10)

Lørdag 31. oktober 2009 – Bergen Garage

KRAKOW 

(RELEASEPARTY)

MONOLITH

Dør åpner kl. 22. – Konsertstart kl. 22.30 – BILL: 90,-

KRAKOW er endelig klar med sin debutplate MONOLITH og er med dette i ferd med å tre ut av Bergens undergrunnsscene, i den anledning har de invitert med seg noen musikalske allierte og vil herved invitere alle til slippefest på Garage den 31 oktober.

Kvelden vil bli innviet av INGE RYPDAL som for mange er en velkjent gitarist i Bergens musikkmiljø med bakgrunn fra band som Emmerhoff & The Melancholy Babies, Oppnedbass og Moonpedro & The Sinking Ship. På dette som er en av Inges sjeldne solokonserter vil vi få høre svevende, psykedelisk og vakker musikk, alt sammen tuftet på noe Inge kaller for musikalsk fritenking.
Deretter vil vi få en opptreden av SLUDGEFUDGE som er et ganske nyoppstartet metalprosjekt fra Bergen, de spiller episk nekro-sludge som de selv kaller sjangeren. Sludgefudge kombinerer post-metals lange, rolige passasjer med sludge/doom metals seige grooves og black metals skitne brutalitet.
Kveldens vertskap KRAKOW har de siste 2 årene jobbet intensivt mot å bli et hardtslående og samspilt liveband, og har med sitt visuelle og musikalske uttrykk skapt et rykte for seg selv som et spennende og annerledes metal-band. Som avslutning på denne kvelden vil du bli servert en konsertopplevelse bestående av mørk form for stoner rock med melodiske riff og harmonier, kombinert med et eksplosivt, massivt lydbilde ispedd elementer av heavy metal, psykedelia og ambient. Krakow har ligget i hardtrening den siste tiden og ønsker alle musikkinteresserte velkommen til en mørk aften på Garage. Med seg på scenen denne kvelden har de produsent Iver Sandøy som vil bidra med støy og occult stemmning.

www.myspace.com/krakowband
www.myspace.com/ingerypdal