WASP på Glassheim/Jevnaker (31/10)

WASP på Glassheim/Jevnaker (31/10)

Lørdag 31. oktober – Jevnaker/Glassheim

WASP_logo.gif
 

Dørene åpner 18:00.
CC: 325,- (Forhåndssalg) 350,- (Døra på Glassheim)
Aldersgrense 18 år / under 18 i følge m/verge

Forhåndssalg: Billettservice

De er tilbake! Etter 2 lange år står endelig legendariske W.A.S.P. på scenen på Glassheim igjen. The Untouchables Hard rock club inviterer til en aften med god gammeldags, kompromissløs heavy metal. Spenn fast skinnjakka, knytt neven og møt opp!

WASP_Babylon_main.jpg

W.A.S.P. med vokalist Blackie Lawless i front leverer fortsatt breibeint knyttneverock. Dersom du har savnet fete gitarsoloer, allsangrefrenger, beintøffe gitarriff og et storslagent sceneshow er dette en kveld du ikke kan gå glipp av.

W.A.S.P. har holdt det gående siden hard rockens glansdager på 80-tallet, men som W.A.S.P. har bevist gang på gang: God heavy-rock eldes aldri.  Blackie Lawless har forsterket besetningen sin med nytt friskt blod, og kommer til Jevnaker mer tent en noensinne.

Support er Guardians of time som er et av Norges sterkeste kort innen kategorien progressiv power metal. Bandet kommer fra Kristansand å skal varme opp for W.A.S.P så møt opp i god tid på lørdag.