GÅTE reunionkonsert i Dødens Dal (24/10)

GÅTE reunionkonsert i Dødens Dal (24/10)

Lørdag 24. oktober 2009 – Dødens Dal

GÅTE

Billetter: NOK 230 / 290

 

Fire lange år har gått siden bandets siste offentlige opptreden, og det er med stolthet UKA-09 presenterer Gåte! NB: Teltets barer tar KUN kontanter. Vi oppfordrer alle til å ta ut penger på forhånd.

 

I oktober er det duket for storslagen gjenforening av Norges største suksess innen folkrock. Med albumene Jygri og Iselilja etablerte de seg som et særdeles innovativt og spennende band i begynnelsen av millenniet. Gåte var bandet som skapte syntetisk rock ut av kvad og slåtter, og gjorde folkemusikken kul.

Gåte er kjent for sin massivt komponerte musikk, sugende riff og fandenivoldske felesoloer toppet med magisk vakker vokal. På scenen oser de av energi, spilleglede, atmosfære og driv, og deres evne til å overføre ekstasen til publikum har gjort dem til et liveband av dimensjoner. Vi er sikre på at det blir trøkk når Gåte gjenoppstår i Dødens Dal!

Dørene åpner kl 19. Konserten starter kl 21.

Gåte på MySpace
Gåte på Spotify