TOKIO HOTEL til Oslo (3/3)

TOKIO HOTEL til Oslo (3/3)

 

 
TokioHotel_1.jpg

Tokio Hotel til Oslo 3. mars

 

 

TOKIO HOTEL er Bill Kaulitz (vokal), Tom Kaulitz (gitar), Georg Listing (bass) og Gustav Schafer (trommer), og historien om dem er som manuset til en suksessfilm. Vokalisten og gitaristen er eneggede tvillinger, og de to var bare 13 år gamle da de lagde sin første plate. 

I 2008 startet norske fans en underskriftskampanje for å få gutta til Oslo, og vi fikk bekreftet Oslo Spektrum 7. april 2008. Konserten solgte ut på bare et par timer, men dessverre fikk vokalisten Bill Kaulitz problemer med stemmebåndet sitt, måtte operere og konserten i Oslo ble kansellert.
 
Tokio Hotel slapp sitt 3. album, «Humanoid» den 5. oktober. Første singel fra albumet heter «Automatic». Fortsatt emo, men også hardere enn tidligere. Mer gitarer, tyngre beats og inspirert av science fiction.
 
I forbindelse med deres nye album legger de ut på Europa-turné, og vi er glade for å kunne bekrefte 

VALLHALL – ONSDAG 3. MARS KL 19:30 

Billettsalget starter 

MANDAG 26. oktober kl 9:00 via
www.billettservice.no / tlf. 815 33 133 eller
www.oslospektrum.no / tlf. 815 11 211 eller
personlig fremmøte på Oslo Spektrums billettkontor 

Billettpriser: 450,- + avgift og det selges kun ståplasser.
Begrensning på 6 billetter pr. person. Dørene åpner kl 18:00. 

For mer lokal informasjon, besøk www.livenation.no
For mer informasjon om artist og turné, besøk www.tokiohotel.com