GORGOROTH på Samfundet (19/10)

GORGOROTH på Samfundet (19/10)

Mandag 19. oktober – Trondheim/Samfundet

De er musikkbrødre av band som Darkthrone, Mayhem, Immortal, Burzum og Emperor, og har lagt listen for black metal av den drøye sorten med showene sine. Siden oppstarten i 1992 er opphavsmannen Infernus eneste originalmedlem og har nå med seg Pest, Tormentor, Frank Watkins og Tomas Asklund. Nå er de aktuelle med nytt album og feirer slippet på UKA!

Du vet det er the real deal når et metal band bruker 80 liter dyreblod, sauehoder på stake, satanistiske symboler og nakne korsfestede modeller på scenen. Om dette vil bli scenariet i Storsalen en mørk oktoberkveld vil vise seg, men det er ikke tvil om at vi vil bli servert ekte svartmetall.

Gorgoroths offisielle hjemmeside
Gorgoroth på Spotify