BRING ME THE HORIZON på John Dee (18/10)

BRING ME THE HORIZON på John Dee (18/10)

Søndag 18.10.09 John Dee

BRING ME THE HORIZON (UK)

+

Supp.: Adept (S)

+
Herbrightskies (S)

 

Metalcore-gjengen fra Sheffield ble kåret til beste band i 2008 av Kerrang! og lagde årets fest på den store scenen på Hove-festivalen, en konsert som fikk en sekser i Dagbladet: ”En real maktdemonstrasjon”. Tenk bare hvor vilt det blir med en klubbkonsert hos oss!

 

Vår utsendte festivaljournalist Niclas Stavø skrev blant annet dette om konserten bandet gjorde under årets Hove Festival: "Jeg var klar for å se Bring me the Horizon's debut på norsk scene. "Suicide Season" banneret sto klart bak trommesettet og alt var klart til konsert. Folk strømmet mot scenen og presis kl 18.30 gikk bandet på scenen. Det som var det spektakulære var det at de gikk ikke på scenen. De gikk av den. Rett ned til publikum og hoppet uti. Eneste bandmedlem på scenen var trommisen. Bandet crowdsurfa ut i blant publikum mens de spilte låten "Diamonds aren't forever" fra nyeste skive. Dette var det råeste jeg hadde sett noensinne."

Bring Me The Horizon på MySpace
Adept på MySpace
Herbrightskies på MySpace

Bill. kr. 200,- + bill.avg.

18 år leg.