Svovel & Sjukdom 09

Svovel & Sjukdom 09

Svovel & Sjukdom '09

I Oktober sprer Sulphur & The Sickening sitt brutale budskap ut over Norge. Svovel og sjukdom turneen arrangeres i forbindelse med utgivelsen av  Sulphur's andre plate, Thorns In Exsitence, og The Sickenings første plate, Death-Devastation-Decay. 

Ettersom Sulphur og Osmose productions har valgt å gå separate veier, vil Thorns In Existence bli sluppet på Dark Essence Records i midten av September.   

The Sickenings Death-Devastation-Decay blir sluppet på Extreem Music.

Datoer/steder:

9/10 – Mocca-Kristiansund

10/10 – Uffa-Trondheim

16/10 – 1880- Bergen

17/10 – Garage-Bergen

www.sulphur.no     www.myspace.com/sulphur666

www.myspace.com/thesickeningdeathmetal

 

Sulphur signerer ny kontrakt!

På grunn av musikalske uenigheter valgte Sulphur og Osmonse å gå separate veier. Sulphur har etter dette signert ny platekontrakt med norske Dark Essence Records. Utgivelsen av Sulphur's andre plate, Thorns In Existence, går som planlagt og vil bli sluppet i midten av September.  Thorns In Existence er ett brutalt verk, preget av harmoniske særegenheter og experimentelle elementer. Promotion turnè, svovel & sjukdom,  med The Sickening går av stabelen i Oktober.