ANAL CUNT i Bergen (2/10)

ANAL CUNT i Bergen (2/10)

2. oktober – Bergen/Garage

ANAL CUNT (US)

+

HAGGIS

The Assholes & Troublemakers Tour

Turnétittelen sier vel det meste? Vel for ordens skyld, "omdiskuterte" Haggis som en gang i tiden ikke spilte så jævlig bra men laget masse hallai, har etterhvert havnet dit hen at de nå får terningkast 5 for sitt siste album, lager fortsatt mye hallai, men nå over større deler av verden. De er norsk punks ubestridte badboys med forbilder som Slayer, The Exploited, Motörhead, Cockney Rejects og Johnny Cash, og at disse enfants terribles låter bedre enn noensinne, er det bare å sjekke ut videoen "Four Black Eyes" på hjemmesiden deres for å få bekreftet.
www.myspace.com/haggisofficial

Og nå har de altså fått med seg amerikanske Anal Cunt på turné i Europa.
Anal Cunt (eller AC) har rykte på seg for å være blant de mestprovoserende bandene i musikkverdenen i dag. Det er ikke hver dag du finner et grind/noise/hardcore punkband som klare å terge på seg alt og alle i spekteret av verdens befolkning. Og det er ikke alle som får 40 låter klemt inn på en plate heller. Om det er alvor eller om de er en gjeng med retarderte homofober med utrolig bra humor og dårlig musikk, er det bare en måte og finne ut på!
www.myspace.com/axcx

Dør åpner kl. 22. – Konsertstart kl. 22.30 – BILL: TBA + avgift
Forsalg: Apollon – 55 31 59 43