THE SCHOOL på Last Train i kveld (30/9)

THE SCHOOL på Last Train i kveld (30/9)

ONS 30/9 The School 100,- OBS! Ny dato
Vi gleder oss, for Trondheims mest fengende band er tilbake på Last Train. The School har to album på samvittigheten, begge fylt til randen med catchy rock. Dette blir septembers heftigste onsdagsfest, så det er ingen grunn til å bli hjemme. Kom for å danse, drikke og le! Jippi!
http://www.myspace.com/theschoolrock

TIRS 6/10 Seven 80,-
Seven slipper sin femte plate og tar festen sammen med sine beste venner på Last Train. Vi anbefaler at du blir med på moroa. Bandet har levert sterk new wave/rock i omtrent 10 år. Sjøl påstår de at Blonde Redhead, The Beatles, The Posies, The Who, P.J.Harvey, Agnar Mykle, Pelle Parafins Bøljeband og Edward Grieg er blant inspirasjonskildene. Vi er ikke uenige.
http://www.myspace.com/sevennorway

TORS 8/10 Lilledugg 100,-
Trønderne i Lilledugg debuterte med en EP i 1982 og fulgte opp med album året etter. I manges ører er de et av de absolutt beste norske banda som kom i kjølvannet av pønken og mange husker dem for svært energiske konserter. Nå er gjengen tilbake for fullt og er klare for å levere kraftfull rock fra Last Trains intime scene. Tidlig i november slipper bandet ei ny skive, produsert av DumDum-gitarist Kjartan Kristiansen. Denne kvelden får du servert en forsmak på de nye låtene, pluss de gamle godbitene.
http://www.myspace.com/liliedugg

MAN 12/10 Mongo Ninja 50,- (debutkonsert og releaseparty)
Etter å ha kjeda vettet av seg under sommermånedene 2009 tok de 5 halvgamle gamle Last Train-traverne seg i skinnet og gjorde det de måtte for å overleve. Møttes, øvde og gikk i studio. 3 øvinger og 1 dag i studio. Mer skulle ikke til før de morkne fyllikene hadde debutalbumet "And The Wrist Is History" klart. 13 kjappe punk/metal-låter på til sammen rundt 20 minutter. Sjokkert over hvor inn i hælvete bra de synes det ble, har de bestemt seg for å legge kursen hjem. Til Last Train. Med litt flaks er plata klar fra trykken til debutkonserten. 12. oktober, altså. Og 50 kroner i døra? Det har du da faen meg råd til. Hvem de er ? Mongo Ninja ! De som alltid satt igjen når de andre dro.
http://www.myspace.com/mongoninja

KOMMENDE KONSERTER
TIRS 20/10 Manhattan Skyline + REDD 50,-
TORS 22/10 Launderettes
SØN 25/10 Chrome Hill 80,-
TORS 29/10 Magnus Moriarty 80,-
SØN 8/11 Lonely Kamel 60,-
TORS 19/11 Grand Café 80,-
TORS 26/11 Tombstones 50,-
TORS 10/12 Pow Pow
ONS 6/1 The Dragtones (SVE)

www.lasttrain.no