RAMMSUND på Rockefeller (28/8)

RAMMSUND på Rockefeller (28/8)

Fredag 28.08.09 Rockefeller

RAMMSUND

+

THE CARBURETORS


Supp.: Black Comedy

Rammsund spiller Rammstein på nynorsk! Som de selv sier: ”I ei tid når nynorsk, språket som austlendingar feilaktig omtalar som ”sidemålet”, kan bli degradert til valfag, fryktar mange at nynorsken kjem til å døy ut som skriftspråk. Frykt ikkje, Rammsund held nynorsken i live!” Denne kvelden vil de dele ut den nystartede ”Rammsunds målpris” for første gang og prisvinneren vil være tilstede…… Oslobandet The Carburetors blander klassisk Mötorhead-rock med skitten punk, en sikker vorspiel-vinner. Foreløpig siste plateutspill er samleskiva “Rock N’ Roll Forever”.

Rammsund @ MySpace
The Carburetors @ MySpace

 


Bill. kr. 225,- + bill.avg.

18 år leg.