PARTY SAN OPEN AIR – Welcome to hell

PARTY SAN OPEN AIR – Welcome to hell

PARTY SAN
METAL OPEN AIR 2009

Bad Berka,Tyskland

6/8 – 8/8

PARTY SAN OPEN AIR ble første gangen arrangert i august i 1996, og andre gangen i september 2006. Deretter er festivalen arrangert årlig og i år arrangeres den offisielt for 14. gang. Festivalen arrangeres i den lille tyske byen Bad Berka. Den lille byen er kjent for sine spa og ligger ca 13 mil sørvest for Leipzig.
Party San går over 3 dager og det er kun 29 band totalt. 5 band spiller den første dagen og de 2 siste dagene spiller 12 band på hver av dagene. Festivalen er kjent for å booke band av den mer extreme sorten og det er ofte norske band i line upen. I sommer er det 2 norske innslag i SATYRICON og DEN SAAKALDTE, der førstnevnte er en av headlinerne.

Foruten SATYRICON, er også SIX FEET UNDER øverst på plakaten. På hakket under finner vi søta bror i UNLEASHED, MARDUK og DARK FUNERAL. Under der igjen finner vi navn som BRUTAL TRUTH, HATE ETERNAL. ELUVEITIE, MISERY INDEX, DESTROYER666 og MOONSORROW. Og går man enda et hakk ned finner man godbiter som THYRFING, BRUJERIA, SHINING, AZARATH og PSYCROPTIC for å nevne noen. Ikke de helt store navnene, men helt klart en knall line up for de som liker sin metal knallhard og extreme.

Et festivalpass inkludert camping koster ikke mer enn 48,80 Euro eller i underkant av 450 norske kroner, så dette er et godt og rimelig festivalalternativ til de store utsolgte festivalene som Wacken og Summer Breeze.

Satyricon_09_.jpg

PROGRAM

 

Torsdag 6. august:

AZARATH (pl)
DESTRÖYER666 (nl)
MARDUK (swe)
POSTMORTEM (ger)
PSYCROPTIC (aus)

Fredag 7. august:

DEN SAAKALDTE (nor)
EVOCATION (swe)
HATE ETERNAL (us)
HELLSAW (at)
INHUME (nl)
MISERY INDEX (us)
SATYRICON (nor)
SOLSTAFIR (ice)
SUMMERS DYING (ger)
SWALLOW THE SUN (fin)
THYRFING (swe)
UNLEASHED (swe)

Lørdag 8. august:

BENEATH THE MASSACRE (can)
BRUJERIA (us/mex)
BRUTAL TRUTH (us)
DARK FUNERAL (swe)
ELUVEITIE (ch)
EXMORTUS (us)
MOONSORROW (fin)
PAGANIZER (swe)
ROTTEN SOUND (fin)
SADUS (us)
SIX FEET UNDER (us)
SHINING (swe)