BLACK DAHLIA MURDER – Hove 09 – Amfiet

BLACK DAHLIA MURDER – Hove 09 – Amfiet

The Black Dahlia Murder (US), Amfiet, 19:30

Neste band ut på amfiet var amerikanerne i The Black Dahlia Murder. Vi i ET var veldig skuffet over at de ble nødt til å avlyse intervjuet vårt men det gikk fort bort fra tankene våre idet låten "Are you ready for this" ble brukt som en intro idet TBDM entret scenen.

"What the fuck is up" ropte vokalisten og  Vi fikk nå servert metall av klasse. Maken til tight band skal du lete lenge etter. "Trommisen var helt sjuk" hørte jeg mange si etter konserten. Og det var han virkelig. Det låt hardt, det var tight, det var kjapt. Det var death metal på sitt beste. Noe som imponerte meg mer var vokalisten; Trevor Strnad. Makan til vokalist! Fra mørk growling til lys shrieking og vell så det. Vokalisten var høydepunktet i hele konserten. Han koste seg virkelig på scenen og publikum responderte med moshpits, circlepits og en hel del med hardbarka headbanging på første rad. Midtveis dro han av seg skjorta og det så ut som det var en slags Bjarne Brøndbo på speed!

TBDM serverte en gjennomført metallkonsert! I tilegg til gammelt materiale fikk vi høre en helt ny låt fra deres kommende album som kommer i september. Låten "Necropolis". Dette var solide saker og fortjener absolutt terningkastet 5.