QUART 09 – Dag 1 – Kristiansand

QUART 09 – Dag 1 – Kristiansand

Slash2.jpg
Etter en lang kjøretur til Kristiansand, kom vi endelig frem til festivalbyen. Det var herlig varmt, og vi slukte i oss noen iskalde pils, og gikk etter hvert til festivalområdet. Litt dårlig skilting, så det ble ekstra langt å gå, men det var verd trimmen når det hele satte i gang! Det startet for oss med det whiskydrikkende bandet McQueen, som består av "all girls" og en ensom hane på gitar. Det er utrolig hvordan en så rå stemme kan komme ut av en slik liten kvinnekropp.

Så kom høydepunktet den stappfulle gress-sletta ventet på; Slash and friends. Dette var en solid levering av gode gamle låter, og publikum sang med for full hals. Noen av artistene som delte scenen med den tidligere Guns N` gitaristen var blant annet Fergie fra The Black Eyed Peas, og den legendariske Ozzy Osbourne. Vi fikk låter som ''Barracuda'' og ''Knockin' on Heavens Door'', som ble dedikert til kongen av pop.
Slash sa det best selv, jeg siterer: "Best gig in a long ass time"

Det er mye å glede seg over i dag også, på programmet står Volbeat, Placebo og Manson him self! Så nå åpner vi ølen og gleder oss.

Det er deilig å være på festival!

 

Foto: Trine Lindh Justad