NORWAY ROCK selger godt

NORWAY ROCK selger godt

Sola varmer godt, og det er med stor glede vi snart kan ønske mange tusen velkommen til Øyesletta i Kvinesdal!

Billettsalget har tatt helt av, og vi nærmer oss nesten 20 000 billetter, så det er vel ikke tvil om at dette blir en god fest!
Campen er nesten fullbooket allerede, så for de som ikke har fått ordnet seg: løp og kjøp!


Det har skjedd litt småendringer i programmet, men fortvil ikke, vi har fikset biffen:

Pat Savage Band måtte dessverre avlyse men nå er erstatningene klare.

Ovërhead – A tribute til Motörhead

Fenomenet Overhead, Motorhead-tributebandet som etterhvert har opparbeidet seg nærmest kultstatus blandt Motorheadfans og rockefans generelt etter sine mange konserter rundt om i landet, ikke minst etter Norgesturneen : "No sleep `til Hammerfest" i 2007 da de turnerte Norge rundt fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, og etter at de gjentok suksessen med ny Norgesturne i fjor!
Vil du høre Motorhead-klassikere på løpende bånd "as close as it gets" sjekk ut Overhead….enkelt og greit!

Spellbound

Spellbound er en kompisgjeng fra det blide sørland, nærmere bestemt Lyngdal. Gutta har lang fartstid i musikk miljøet, hvem husker ikke Manitou og Exercice. De spiller cover hits fra bl.a. AC/DC, Accept og Motörhead, garantert partystemning når denne gjengen går på scenen.

Vennesla Rock & Pizza

Den livlige gjengen i Vennesla pizza & rock`n roll har spredd musikk og glede siden 1992 og de fleste medlemmene har vært med siden starten. En enorm spilleglede og fantastiske personligheter gjør bandet til en stor opplevelse både å se og høre. Bandet har spilt en rekke konserter utenfor Vennesla, men fikk sitt store gjennombrudd på eikerapen rootsfestival 2006. Dette er et band som garantert gir alt og drømmen om rockestjerne status skal nå bli dokumentar. Regissør Dan korneli skal følge Vennesla pizza & rock`n roll på turne sommeren 2009, en turen som går gjennom de smale grusveiene i Indre Agder.


NRK P3 herjer festivalnorge

Sommeren 2009 besøker P3s geriljagruppe med Ludvig Løkholm Lewin i spissen flere festivaler enn noensinne.

I en diger, hårete grevlingbil fullpakket av kamera, radioutstyr og pokaler skal P3-reporter Ludvig Løkholm Lewin (26) tilbakelegge 5000 km i løpet av seks uker. Sammen med videojournalist Stine Holme (29) utgjør han NRK P3s geriljagruppe, og skal besøke festivaler fra Hove i sør til Karlsøy i nord.

Geriljagruppa skal levere innhold til radioprogrammet P3sommer, P3nett, P3TV og Sommeråpent på NRK1. Underveis på turen blir de tildelt oppgaver fra lyttere og nettbrukere, og skal kåre alt fra de kuleste sommerjobbene, de feteste bilene, den kuleste hockeysveisen og den beste kebaben. Møtet med andre unge mennesker både på og utenfor festival står i sentrum for turen.

P3 besøker Norway Rock festivalen 10. – 11. juli.


Til slutt en liten gladhistorie: PYRO @ Petre gav Norway Rock terningkast 6 med tilbehør: Årets beste norske rock og metal festival:-D