Mat på STORÅS

Mat på STORÅS

Skjellettet av en forhistorisk hval ble i April i år funnet på E6 i Strømstad, 75 meter over havet. Storåsfestivalen feirer funnet med å sette hvalkjøtt på menyen i år.

Storås Festivalen er kjent for å ha blant de beste festivalkjøkken i landet. Valgtilbudene er mangfoldige og smakspirrende. Nytt av året er at havfolket kommer til Storås med indrefilet av nyskutt hval. Sesongen for jakt på vågehval er i gang nå og det er gitt tillatelse til å felle 885 dyr. Noe av kjøttet vil mette sultne festivalmaver på Storås.

Soviet Suppekjøkken og Putins Italienske Pizza
Jentene bak Spasibar (nå nedlagt) kommer til Storås for å gi oss en russisk kulinarisk opplevelse. De skal servere festivalens billigste matalternativ (prisgaranti), og sørge for at ingen kan klage på prisnivået. I ekte kommunistisk stil setter de opp regler for god sovjetisk kø-skikk og deres arbeidere vil opptre som sovjetiske matroner, strenge, men rettferdige. Alle får likt og ingen får snike. Soviet Suppekjøkken og Putins Italienske Pizza vil også tilby mange tilleggstjenester som kokkedans, massasje, lykkehjul med mer. Lokalet vil dekoreres med matrushka-dukker, utstillingsdukker, nostalgiske tapeter/fototapeter, plastblomster og gardiner.
PS. Får du en av deres arbeidere til å le/smile i over 5 sekunder får du gratis pizza. Og det er også lov til å prute, samt betale med rubler.

Storåsfestivalens egen is og kaffebar:
Værgudene har spådd stålende vær til Storåshelga og hva passer jo da ikke bedre med iskrem og kaffe. Kaffebaren åpner om morgenen og kan serverer kjente kaffedrikker som caffe latte, cappuchino av kjente baristaer.
Iskremen kommer selvfølgelig fra Trondheims beste iskrembar Cielo.

Kafè Ramp:
Kafè Ramp fra Trondheim serverer godt krydret jamaicansk mat,som blir å få kjøpt sammen med en iskald øl fra tidlig formiddag til sent på kveld. Maten kan her nytes i god stemning ved bålscenen med utsikt over hele festivalområdet.

Persilleriet:
Persilleriet tar utgangspungt i Norske rotgrønnsaker og enkle krydder, og lager mettende, næringsrik og velsmakende vegetarkost som i mange år har vært en kjempesuksess på Storåsfestivalen.

Varm mat til alle døgnets tider:
I festivalens store mattelt tilbys varmmat til alle døgnets tider. Her finner du også festivalens største bar og godt med sitteplasser under tak. Her selges  blant annet retter som bacalao, Elgburger, Elghakk i pitabrød, Bakt potet med elgkjøtt, fiskeburger, laksewrap, Lokalt bakverk og mye mer..

Festivalfrokost:
Hver dag fra kl 8-12 i mattelt og på campen serverer vi vg-frokost med egg og bacon, dagens vg og kaffe/te eller juice/melk. På campens utsalgssteder får du også kjøpt alt du trenger for en næringsrik frokost eller lunch.

Velkommen skal dere være 🙂

http://www.storaasfestivalen.no