GOJIRA til Oslo (13/11)

GOJIRA til Oslo (13/11)

Fredag 13. november – Betong Oslo

GOJIRA

 

 

Fri 13. Nov 2009
Klokken 21:00, Betong

Gojira gjester Betong med sin hardtslående franske metal! Dette blir den eneste klubbjobben de kommer til å gjøre i Norge i tillegg til besøket på Slottsfjell festivalen. Kjøp billetten din tidlig, for her blir det fullt!

For de fleste av oss er fransk musikk ensbetydene med fransk dance eller sjarmerende retropop. Men tror du ikke froskeeterne også kan lage rå, kompromissløs death metal a? Har du sett på makan. Franskmennene i Goijra (Godzilla frem til 2001) spiller skjorta av de fleste, og har fått stempel som førsteklasses leverandører av iskald death, trash og progmetall. Ikke bare har de turnert verden rundt, spilt med Cavalera Conspiracy (medl. Sepeltura), solgt noe enormt med album, men de er også nå en av denne klodens hotteste metallband, sammen med Mastodon. Med gjennombruddsalbumet From Mars to Sirius (2005) rystet de kritikere og metallfans, og bandet gikk fra undergrunnshype til å bli en del av metalleliten.

“Med sin kløktige sammenslåing av atmosfære, Meshuggah-finesse og Morbid Angel-tonalitet, frontet av umiddelbare riff og en groove av en annen verden, har kvartetten gjort rent bord på
de fleste scener de har satt sine bein. Uavhengig av format og kontekst.” Torgrim Øyre i Dagbladet om Goijra´s The Way of All Flesh (2008)

Relevante linker:

http://www.myspace.com/gojira
http://www.gojira-music.com/

Pris: 225,- medlemmer: 175,-

Arrangør: Konsertforeningen Betong