WITH FULL FORCE – For 16. gang

WITH FULL FORCE – For 16. gang

WITH FULL FORCE 2009

Leipzig, Tyskland

3/7 – 5/7

Den 16. utgaven av WITH FULL FORCE OPEN AIR arrangeres mellom 3. og 5. juli på en flyplass utenfor den tyske byen Leipzig. Siden starten i 1994 har drøssevis med store små band spilt under denne festival, og i år har de SOULFLY, HATEBREED og MOTÖRHEAD som headlinere. Sammenlignet med de riktig store festivalene, er ikke dette de aller største headlinerne, men med band som DIMMU BORGIR, AMON AMARTH, DOWN, SOCIAL DISTORTION, DER W, SEPULTURA, CARCASS og SUICIDAL TENDENCIES, som også blir å se på festivalens scener, ligger alt til rette for en bra festival med variert og mye god metal. Selvfølgelig er det flere godbiter de har å by på og vi nevner bare i tilfeldig rekkefølge ANATHEMA, HELHEIM, MASTODON, MY DYING BRIDE, PESTILENCE og VADER.

De norske bidragene på scenekanten er nevnte DIMMU BORGIR i tillegg til HELHEIM og THE CARBURETORS.

PROGRAMMET ER IKKE KLART ENDA, MEN HER ER BANDA SOM SPILLER:

SOULFLY
HATEBREED
MOTÖRHEAD
DIMMU BORGIR · AMON AMARTH
DOWN · SOCIAL DISTORTION
DER W. · SEPULTURA · CARCASS
SUICIDAL TENDENCIES

ALL SHALL PERISH · ANATHEMA · ARCHITECTS · ASPHYX · AUGUST BURNS RED · BACKFIRE · BOUNCING SOULS · BRING ME THE HORIZON · CALLEJON · COMEBACK KID · CRO-MAGS · CRUSHING CASPARS · D-A-D · DEADLOCK · DIE KASSIERER · DEVILDRIVER · EISREGEN · ELSTERGLANZ · EMIL BULLS · END OF GREEN · FACEBREAKER · GOD FORBID · GOD SEED · HACKNEYED · HELHEIM · IGNITE · LEGION OF THE DAMNED · MAKE IT COUNT · MAROON · MASTODON · MUCKY PUP · MY DYING BRIDE · MYRA · NARZISS · NASTY · NERVECELL · NO TURNING BACK · PARKWAY DRIVE · PESTILENCE · RAUNCHY · RENO DIVORCE · SCARAB · SMOKE BLOW · STATIC X · STOMPER 98 · TERROR · THE CARBURETORS · THE RED CHORD · THE SORROW · V8WIXXXER · VADER · WALLS OF JERICHO · WARBRINGER

Vi kommer tilbake med program når det er tilgjengelig.

Når festivaler som Wacken Open Air, Headbangers Open Air og Summer Breeze er utsolgt, kan WITH FULL FORCE være en knallgodt alternativ om du ønsker deg en tur til Tyskland for å oppleve festivallivet.

For mer info om hvordan du kjøper billetter, hvordan komme seg til WITH FULL FORCE enklest mulig eller siste nytt fra festivalen, sjekk innom våre egne WITH FULL FORCE sider eller festivalens egne hjemmesider .

 

banner-468x60-anim.gif