LILLASYSTER på Funhouse Oslo (13/6)

LILLASYSTER på Funhouse Oslo (13/6)

Lørdag 13.06.2009 – Funhouse Oslo

LILLASYSTER

 

 

Martin Westerstrand har noen av Skandinavias mest møkkete rockenegler. Her i Norge fikk han og resten av gutta i bandet LOK nærmest kultstatus på slutten av 90-tallet med sin vanvittig fengende miks av tungrock, hardcore og metal. Mangt et ramaskrik kunne derfor høres på begge sider av kjølen da LOK proklamerte sin avskjed i 2002.

LOK-fans har siden den gang drømt om et comeback, eller noe som i det minste kunne ha fylt tomrommet. Nå kan man endelig slutte å drømme, for Lillasyster med herr Westerstrand i spissen fyller tomrommet, og vel så det. Lillasyster tar opp spaden der LOK kastet den fra seg, og graver videre i den møkkete tungrocken, mens Westerstrand atter en gang synger på morsmålet. Det er et velkjent fenomen at lillesøsken alltid skal overgå sine eldre brødre og søstre. Denne lillesøstra er godt i gang allerede.

http://www.myspace.com/bandetlillasyster

 

20 år leg plikt

 

(LILLASYSTER spiller på Røros i kveld fredag 12. juni.)