RONNY PØBEL på Skuret (1/7)

RONNY PØBEL på Skuret (1/7)

Ronny Pøbel

1. juli 2009

Skuret Bar og Scene, Christian Krohgs gt. 2, Oslo – www.skuret.no

Pris: 70,-

Trodde du punken og opprøret var dødt? Sett på Ronny Pøbel og du får en knyttneve i trynet som ryster deg skikkelig. Blikkenslager Ronny Pøbel hamrer løs på alt og alle. Øl, fyll og mye hat slippes løs med ørten banneord. Musikken er klassisk rå punk fra 70-tallet. Bass, trommer og en riffvill, men veldig god gitar. Endelig noen som er ansvaret bevisst, og holder 70-årenes rebelske musikkstil ved like. Attpåtill på morsmålet!

Å oppleve Ronny Pøbel live er et fyrverkeri uten sidestykke. Alt kan skje på en Ronny Pøbel konsert, og faktisk er det sånn at det skjer veldig mye på konsertene. Ingen konserte er like den andre. "Det er på scena alt kjem ut!" sier Ronny.