HEAVEN & HELL i Spektrum (4/6)

HEAVEN & HELL i Spektrum (4/6)


Rett fra metal-himmelen til Oslo Spektrum – se Heaven and Hell torsdag 4. juni.

 

heavenplak

 

I oktober 2006 ble det offentliggjort at det var dannet et "nytt" band. Tony Lommi, Geezer Butler og Ronnie James Dio skulle gå sammen for å turnere under navnet Heaven and Hell. Bill Ward, som egentlig skulle være med som trommeslager, gav bort plassen sin til Vinny Appice. Alle har tidligere vært med i bandet Black Sabbath. De gamle metal-gutta er igjen samlet, og kommer til Oslo Spektrum for å lage et melodisk leven du aldri har sett maken til!

På noen av de kjøpte billetter står det ved en feiltagelse tirsdag, men konserten er altså torsdag 4. juni kl. 19.30.

Der det hele startet
Det startet med Black Sabbath, en britisk heavy-metal band som ble dannet i Birmingham i 1968. Gruppens originalbesetning besto av vokalist Ozzy Osbourne, gitarist Tony Lommi, bassist Geezy Butler, og trommeslager Bill Ward. De første åtte studioalbumene ble spilt inn av disse fire, men bandet har i ettertid hatt flere utskiftninger. Da Ozzy forlot bandet, ble Ronnie James Dio tatt opp som nytt medlem. "Heaven and Hell" het navnet på den første plata med Dio som vokalist. Det nye bandets navn er hentet fra nettopp dette albumet, som ble det best-selgende siden "Sabotage" i 1975. Black Sabbath blir sett på som det første heavy-metal bandet ,og står i dag som et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien.

Opp fra asken
I 2007 ble det utgitt et samlealbum fra Black Sabbath som fikk navnet "Black Sabbath: The Dio Years". Plata bestod av låter fra perioden med Ronnie James Dio som vokalist, samt et par sanger den kommende Heaven and Hell besetningen sto bak. Etter gjenforeningen bestemte musikerne seg for å spille sammen igjen, og som et resultat av dette dro nybakte Heaven and Hell ut på verdensturné etterfulgt av en dobbel-CD og DVD fra konserten deres i New York.

Nå går Heaven and Hell snart i gang med sin andre turné, og du har muligheten til å være med på festen! Gå ikke glipp av sjansen til å se kanskje verdens største heavy-metal musikere, live på scenen. Her er det presenteres head-banging, sterk vokal, pulserende trommer og tunge, tunge gitarriff. Salgsstart den 11.desember.

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og firma/gruppe (min. 10 pers.) ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11211.

Firma-/gruppebestillinger kan også sendes pr. mail til bestilling@oslospektrum.no . Send da en mail på antall billetter, firmanavn, adresse, kontaktperson og telefonnummer. Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.

Billettbestilling:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133