GOJIRA til Slottsfjell 09

GOJIRA til Slottsfjell 09

 GOJIRA TIL SLOTTSFJELL FESTIVALEN

gojira

For de fleste av oss er fransk musikk ensbetydene med fransk dance eller sjarmerende retropop. Men tror du de ikke froskeeterne også kan lage rå, kompromissløs death metal a? Har du sett på makan. Franskmennene i Goijra (Godzilla frem til 2001) spiller skjorta av de fleste, og har fått stempel som førsteklasses leverandører av iskald death, trash og progmetall. Ikke bare har de turnert verden rundt, spilt med Cavalera Conspiracy (medl. Sepeltura), solgt noe enormt med album, men de er også nå en av denne klodens hotteste metallband, sammen med Mastodon. Med gjennombruddsalbumet From Mars to Sirius (2005) rystet de kritikere og metallfans, og bandet gikk fra undergrunnshype til å bli en del av metalleliten. Gojira kan risikere å ryste Slottsfjell-grunnfjellet til både pukk og småstein, og kommer helt sikkert til å slå dere noe sinnsykt i trynet!

“Med sin kløktige sammenslåing av atmosfære, Meshuggah-finesse
og Morbid Angel-tonalitet, frontet av umiddelbare riff og en
groove av en annen verden, har kvartetten gjort rent bord på
de fleste scener de har satt sine bein. Uavhengig av format og
kontekst.” Torgrim Øyre i Dagbladet om Goijra´s The Way of All Flesh (2008)

http://www.myspace.com/gojira
http://www.gojira-music.com/