Gaahl og King går videre med nytt navn; GOD SEED

Gaahl og King går videre med nytt navn; GOD SEED

God Seed web.jpg

Gaahl og King går videre med nytt navn; GOD SEED

 

Gaahl og King har valgt navnet God Seed til å representere sin kunst i fremtiden.

God Seed har de valgt av flere grunner; det representerer viljen og styrken til å vokse, til å strekke seg etter sitt høyeste potensial og Guden i mann og natur. God Seed er også navnet på en låt fra det siste albumet som ble gitt ut av Gaahl og King under flagget Gorgoroth. Med å velge navnet God Seed, ønsker de å symbolisere hva som ligger bak den nye fremtiden for bandet.

 

Det albumet som skulle bli gitt ut som det nye Gorgoroth albumet, vil nå bli debut albumet til God Seed og planlagt release er høsten 2009.

God Seed har nå signert til Indie Recordings, som begge parter er meget fornøyd og stolte av.

 

King sier i en kommentar: ” De siste 18 månedene har vært en kamp på mange nivåer. Derfor er jeg veldig gira og spent på God Seed – også på et meget privat og følelsesmessig nivå. Jeg håper at dette vil lede til en personlig vekst for meg selv, samt for hele bandet. Det er nå på tide å bruke energien min på noe som ønsker å leve, i stedet for å bruke den på noe som ønsker å dø.”

 

MySpace til God Seed er God Seed