1001 på Fru Lundgreen (14/3)

1001 på Fru Lundgreen (14/3)

 

 

Medlemmer med bakgrunn fra så forskjellige stilarter som pop, metall, hip hop og rock kommer i 1001 sammen om et sterkt melodifokusert sound med et massivt uttrykk.

For den referanseinteresserte plasseres 1001 ofte nord for Coldplay, sør for Muse, vest for Mew og østenfor A-ha.

Det er to år siden ideen til bandet oppsto. Siden den gang har man blant annet rekruttert medlemmer med lydmessig finesse fra Trondheim Studio, svevende gitarspill fra nå oppløste Josephine, samt hardtslående, trommende kompetanse fra Manifest. I 2008 har 1001 befunnet seg i Trondheim Studio hvor siste hender og føtter har blitt lagt på bandets første fullengder "Strictly Physical", som blir tilgjengelig i løpet av våren.

Konsertstart kl 22:00
Inngang: 80,-

1001 på MySpace