NASHVILLE PUSSY – Oslo – Betong

NASHVILLE PUSSY – Oslo – Betong

Nashville Pussy er vassekte Rock'n'Roll band fra Atlanta, Georgia. De har holdt det gående i 13 år og har 6 studioalbum på samvittigheten og kan lett beskrives som AC/DC møter Motörhead på en Lynyrd Skynyrd konsert, og til tross for dette har vel bandet aldri slått helt igjennom kommersielt, men kan vel sies å ha en solid kultstatus.

Jævlig fett var det uansett å endelig få Nashville Pussy til Norge (tror kanskje de spilte på Elm Street en gang på 90-tallet?), hvor de var på turne sammen med rockcountry bandet Supersuckers, som jeg visste fint lite om, men det jeg hadde hørt på forhånd ga ikke akkurat mersmak.

Naturlig nok trodde jeg Supersuckers skulle varme opp for Nashville Pussy på Betong denne Februarkvelden, men der tok jeg grådig feil, og gikk glipp av ca. 10 minutter av Nashville-settet. NEDTUR! Uansett, en grom konsert med masse liv, attitude og spilleglede fra bandet, men et mildt sagt KJIPT publikum satte en aldri så liten demper på stemningen, selv om oppmøtet i seg selv var meget bra til en tirsdag å være.

Heldigvis så jeg dem igjen i Drammen noen dager etter, hvor publikum var klamme hakket mer ålreit.

Episk stjerne i boka til arrangørene som har gjort en bra jobb med bookinga, fortsett med det!