BACKSTREET GIRLS med nytt album

BACKSTREET GIRLS med nytt album

Nytt album fra Backstreet Girls

Backstreet Girls avslører albumtittel, nytt plateselskap og planer for jubileumsturné.

I fjor høst var Backstreet Girls i det legendariske Rock On Studios i Annesy, Frankrike, hvor de spilte inn sitt 15.album. Albumet "Just When You Thought Things Couldn't Get Any Worse… Here's The: Backstreet Girls" inneholder 13 nye låter, og er produsert av Jean Cataldo og Honest John Plain, i samarbeid med Petter Baarli. Bandet beskriver dette albumet som det beste vi har sett i fra Backstreet Girls' side, i løpet av deres 25 år i bransjen. Dette har resultert i at bandet har signert med Voices Music & Entertainment AS (VME). Albumet blir å finne i platehyllene 9.mars. Bandet tyvstarter i februar sin jubileumsturné.

BackStreetGirls_09.JPG

Som live-band er Backstreet Girls uslåelig, med en av klodens beste gitarist Petter Baarli, og med et imponerende komp, ved Dan Thunderbird på bass og Martin H-Son på trommer. Og ikke minst Bjørn Müller på vokal, med sin karakteristiske stemme, det nærmeste man kommer en krysning av Alice Cooper og Joey Ramone. De blir å finne på følgende scener i Norge framover:

Bø i Telemark – Kroa i Bø, 20.februar
Stavern – Tordenskiold Pub, 21.februar
Bergen – Hulen, 5.mars
Verdal – JB1, 14.mars
Ålesund – Vega, 20.mars
Sandvika – Musikkflekken, 21.mars
Kvinesdal – Harvest, 27.mars
Ålgård – Bokken, 28.mars
Kolbotn – Kolben Kulturhus, 3.april
Oslo – Rockefeller, 4.april
Beitostølen – Black Mountain Rockfestival, 20.juni