BOB HUND + + til Slottsfjell

BOB HUND + + til Slottsfjell

BOB HUND
APOPTYGMA BERZERK
FJORDEN BABY!

 
Slottsfjell 09 programmet tar form, og endelig kan vi slippe denne hellige trenigheten som alle er kjent for å være fantastiske liveband.

Bob Hund er et band vi har jaget som bikkjer i mange år, og alle som har fulgt svenskene vet at de leverer livekonserter i absolutt verdensklasse. Svenskene har de siste årene hatt en slags pause der de har satser mer på sideprosjekter og den engelskspråkelige versjonen av bandet Bergman Rock. Men siden ifjor er de tilbake og kommer for å lage live og røre på Slottsfjell.

Apoptygma Berzerk er Norges ubestridte synthkonger over snart 20 år. De har nylig sluppet et nytt album som Stephan Groth (frontfigur og bakmann) har satt sammen med blant annet Emil Nikolaisen (Serena Maneesh) og Benji Madden fra det amerikanske millionselgende bandet Good Charlotte. De har såvidt spilt konserter i Norge siste årene, så dette blir faktisk riktig så unikt!

Sist, men absolutt ikke minst i dette slipper, har vi bråkebøttene i Fjorden Baby!. Et band som slapp debutalbumet sitt forrige uke og fikk glimrende anmeldelser over hele fjøla. Live er bandet kanskje noe av det beste undertegnede har sett fra et nytt norsk band, og er definitivt noe for tilhengere av psykidelisk dub-rock. den mye omtalte Loddefjords-bølgen vil med John Olav Nilssen og Fjorden Baby! i spissen være godt representert på Slottsfjellet til sommeren. Vi gleder oss!

Les mer om artistene på www.slottsfjell.no

Bekreftet til festivalen så langt:
 
Slottsfjell 09:

BOB HUND – FEMI KUTI (NGR)- TURBONEGER – THE WOMBATS (UK)
65daysofstatic (uk) – Dokkemand – Fjorden Baby! – Frontier Rockus (us) –  John Olav Nilssen & Gjengen – Katzenjammer – Manatee Racket –  Peachcake (us) – Real Ones – Thom Hell – She Said Destroy – Skambankt