MÖTLEY CRÜE til Bergen (8/6)

MÖTLEY CRÜE til Bergen (8/6)

MÖTLEY CRÜE TIL BERGEN 8. JUNI!

Mandag 8. Juni inntar Hollywoods ubestridte partykonger Mötley Crüe Bergen og Bergenshallen til det som blir bandets eneste stoppestedet i Norge på turnéen.

Skandaler, dop og damer – de notoriske bråkebøttene er viden kjent for sin mildt sagt lite subtile livsførsel. Ozzy Osbourne bet hodet av flaggermus, Led Zeppelin kjørte motorsykler i gangene på luksuriøse Hollywood-hotell, Keith Moon gjorde det til sport å sprenge toaletter og kaste TV-apparater ut vinduet. Mötley Crüe har gjort det meste og litt til. Overdoser, dødsulykker og intern turbulens har vært daglig kost i Mötley-universet. Noe som er fyldig dokumentert i den bestselgende biografien «The Dirt» fra 2001.

Mötley Crüe er selvsagt kjent for mer enn utagerende festing, tung sminke og nær-døden-opplevelser. Siden det store gjennombruddet med «Shout At The Devil» i 1983 har Mötley Crüe ved siden av band som Guns N’ Roses vært LA-rockens fremste fanebærere. Med låter som «Looks That Kill», «Girls, Girls, Girls» og «Kickstart My Heart» var bandet det obligatoriske lydsporet til en hver fest på store deler av 80-tallet, noe som har resultert i et platesalg på nærmere 80 millioner.

I fjor slapp bandet sitt niende studioalbum «The Saints of Los Angeles» og gjorde stor suksess i USA med sin egen omreisende festival, «Crüefest». Nå er det endelig Bergen sin tur til å være med på moroa. Selv om gjengen har pakket bort det meste av eksessen fra 80-tallet, er det ingenting som tilsier at Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars og Tommy Lee går stille i dørene når sceneuniformen er på plass.

Med seg som gjester har Mötley Crüe de svenske punk-kometene Hardcore Superstar og Bergens favoritthardrockere Audrey Horne.

DE HARDA FAKTA:
Dato: Mandag 8. Juni
Sted: Bergenshallen
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart: 20.00
Billetter:
Ståplasser foran scenen: 565 kr
Sitteplasser i amfi: 565 kr (nummererte billetter)
Ståplasser i amfi: 465 kr
Billettavgift kommer i tillegg til ovennevnte priser

Billettsalget starter: mandag 16. Februar kl 09.00. Maks seks billetter pr kunde.

Billetter via Billettservice tlf 815 33 133 / www.billettservice.no / Grieghallen 55216150 / Apollon i Nygårdsgaten 55315943 / Grupper og hotellpakker tlf 09901