TWISTED SISTER til Sweden Rock 09

TWISTED SISTER til Sweden Rock 09

WHAT DO YOU WANNA DO WITH YOUR LIFE?

2009_twisted.jpgTWISTED SISTER EXKLUSIVT TILL
SWEDEN ROCK FESTIVAL

Twisted Sisters image, en blandning av glamrockare och drag queens, plus de rebelliska texterna till tunga hårdrocksriff, slog an en sträng hos snart sagt varenda kotte som var ung i Sverige 1984. För visst blev bandets tredje platta ”Stay Hungry” en global miljonsäljare, men i Sverige, där skivan sålde i långt över 100 000 exemplar, var de som allra störst. Så när bandet återvände till livescenen efter mer än femton års bortovaro, var SRF 2003 en given anhalt. Och scenshowen hade de med sig. Förstås.

I år, i samband med 25-årsjubileet för releasen av ”Stay Hungry”, återvänder Twisted Sister till SRF – FÖR SISTA GÅNGEN I FULL MUNDERING. Efter i år kommer Dee Snider & Co att se ut som… tja, som ett rockband, helt enkelt. Inget fel i det. Men självklart får ingen missa chansen till ett sista farväl av den scenshow som, utan överdrift, bidrog till att forma en hel generation svenska ungdomar. Jubileet till ära kommer ”Stay Hungry”-albumet att framföras i sin helhet – ”I Wanna Rock” och ”We’re Not Gonna Take It” självklart inkluderade. Och behöver vi nämna att detta blir bandets enda Sverigekonsert i år…?LITE KLARA SPELDAGAR FÖR VISSA BAND
Med reservation för ändringar

Onsdag – Uriah Heep

Torsdag – ZZ top, Hammerfall, Flogging Molly, The Tubes, Bullet, The Outlaws

Fredag – In Flames, Foreigner, Motörhead, Johnny Winter

Lördag – Heaven & Hell, Dream Theater, Blackfoot, Riot, Forbidden, Kamelot

Vi kommer släppa dagar för fler band efterhand."NORRA" ENTRÉN TILLBAKA!


Efter mycket funderande, planerande och mätande så har vi nu hittat en lösning så att det kan bli en entré på den "norra" delen av festivalområdet igen. Vi har fått mycket telefonsamtal och e-mail från er besökare kring detta och vi har förstått hur viktigt det är för många som bor på den "norra" delen att inte behöva gå runt hela området till huvudentrén och självklart har vi försökt att på alla sätt lösa detta för att få nöjda besökare. Den nya entrén kommer dock inte att ligga på samma sida som tidigare då där inte finns någon plats utan det blir en bro belägen utmed den västra sidan av området vid E22. Den kommer då att hamna c:a 100 meter från den tidigare norra entrén.


Hur köper jag biljett snabbt och lätt?

Du går bara in på Sweden Rock Festivals hemsida och med några enkla knapptryckningar så köper du biljetten som du sedan skriver ut på din skrivare hemma.

Du betalar med kort men det finns också möjlighet att köpa biljetten genom banköverföring. Då ringer du bara till Ticksters kundservice på 0771-477070 så hjäper dom dig med din beställning.

Har du vägarna förbi Blekinge så kan du också komma in till Sweden Rock Shop och köpa biljetten direkt över disk såklart.


HITTILLS KLARA BAND

Heaven & Hell (UK/US)
In Flames (S)
ZZ Top (US)

Twisted Sister (US)
Dream Theater (US)
Europe (S)
Foreigner (US)
Hammerfall (S)
Motörhead (UK/S)
Uriah Heep (UK)
Johnny Winter Band (US)
Lita Ford (USA)
Volbeat (DK)
Marillion (UK)
Flogging Molly (IRL/US)

Amon Amarth (S)
Riot (USA)

Blackfoot (USA)
Jon Oliva's Pain (US)

Soilwork (S)
Kamelot (US)
Forbidden (US)
The Outlaws (USA)
Demon (UK)
The Tubes (USA)
Voivod (CAN)
Eric Sardinas (USA)
Impellitteri (US)
Grand Magus (S)
Thor (CAN)
H.E.A.T (S)

Bullet (S)
Seventh Wonder (S)
Stormzone (Irl)
Torch (S)
Enforcer (S)
The Chair(S)
Tracenine (CAN)
Black Tooth (TUR)
Lujuria (ESP)
Chains (S)
Amberian Dawn (FIN)
Axident Avenue (N)
Powderhog (DK)

C:a 30 band tillkommer!

Vi kommer att släppa fler band efterhand som de blir klara!

Mer information om samtliga band, om våra biljetter samt om festivalen i övrigt hittas på vår hemsida, www.swedenrock.com.


Besök vår hemsida: www.swedenrock.com