NASHVILLE PUSSY & SUPERSUCKERS på Betong (10/2)

NASHVILLE PUSSY & SUPERSUCKERS på Betong (10/2)

SUPERSUCKERS (US) + NASHVILLE PUSSY (US)

Tirsdag 10. Feb 2009
Klokken 20:00, Betong

Rock'n'roll kontroll! To av USAs mest sagnomsuste, 'kick-ass', x-rated 'rett fram' rock'n'roll band de siste 10-20 årene byr seg fram på Betong!

Atlantabandet NASHVILLE PUSSY har siden debutalbumet 'Let Them Eat Pu#*y' (1998) gitt ut 8 album, blitt nominert til Grammys og bygd opp et solid konsertrykte som burde friste og pirre nysjerrigheten hos de fleste med det ville rockehjertet i behold. Som både navnet på bandet og låttitleneáindikerer snakker man her om et band som tar sjangeren helt ut, bostavelig talt!

Noe man også kan si om veteranene fra Tuscon -Arizona, SUPERSUCKERS som dro opp til Seattle akkurat i tide før grønsjen ble ei kommersiell, sprekkeferdig boble tidlig på 90-tallet. Basèrt i denne byen ble bandet endel av SubPop familien og har siden den gang gitt ut en mengde album og turnèrt verden på kryss og tvers. 'The Greatest Rock'N'Roll Band in The World' er bandets selverklærte statement. Et utsagn som selvfølgelig kanskje er vanskelig å ta helt seriøst, men etter kveldens konsert kan man jo selv få bedømme

Pris: 200,- medlemmer: 150,-