SLIPKNOT til HOVE

SLIPKNOT til HOVE

Tidligere idag kom endelig den første headlineren vår på plass! Det dreier seg om ingen ringere enn selveste Slipknot (US), som overrasket alle (inkludert oss) med å breake nyheten på sin egen hjemmeside. Vi visste at de skulle spille hos oss, men ikke at vi kunne gå ut med det. Uansett var det er svært gledelig overraskelse, og vi velger å ta det som et tegn på at det nihodete trollet fra Iowa er spillesugne og gleder seg stort til å komme til Tromøya i slutten av juni. Du kan lese mer her: http://www.hovefestivalen.no/Default.aspx?articleID=1310

Vi har en viktig nyhet til: Visste du at festivalpassene til nå har vært grisebillige? Vel, det har de. Sjekker du inn på billettservice akkurat nå får du festivalpass for fattige 1490,- spenn. Du får de nye spesialbillettene (inkl camping og ferdig oppsatt 2-mannstelt med Hoveprofil) til bare 1790,-.

Fra og med natt til søndag går prisene opp til henholdsvis 1850,- og 2150,-. Kanskje det til og med skjer før, dersom pågangen ekstra stor. Altså: Har du penger på bok og en visshet om at du vil til Hove i år, lønner det seg altså å gå til aksjon med det samme. Les mer her:
http://www.hovefestivalen.no/Default.aspx?articleID=1311

Og følg for all del med på Hovefestivalen.no i dagene som kommer. Vi lover flere gode bookingnyheter med det første!

 

Hove-09--digits.jpg