TESTAMENT + 5 til Norway Rock

TESTAMENT + 5 til Norway Rock

Vi kan med største glede overrekke 6 nye tilskudd til årets lineup.

Testament_logo.gif

Det amerikanske thrash-bandet Testament trenger ingen utdypende introduksjon!
Bandet har eksistert i over tyve år, kan vise til en solid og forrykende karriere, og er at av topp 5 band innen sjangeren. Live er Testament en virvelvind, som blåser deg glatt av ende fra begynnelse til slutt! Velkommen til Kvinesdal skal de være!

U.D.O
Det er en glede for oss å få tilbake U.D.O som toppet festivalen i 2006. Udo Dirkschneider har på en måte alltid vært på et oppdrag: Oppdrag Metal. Langt nedpå 80-tallet, med udødelige sanger som "Metal Heart", "Balls To the Wall" og "Princess of the Dawn", har den blonde mannen med den utrolige stemmen og bandet ved navn Accept skrevet metal-historie. Accept ble fort en av de mest innflytelsesrike tyske band noen sinne, og fikk også en ledende rolle i metal-nasjonen Tyskland. U.D.O ER tysk heavy metal på sitt beste, enkelt og greit!

BACKYARD BABIES
Backyard Babies er et av Sveriges beste band innen rock. De, som Testament, kan skryte på seg en fartstid på to tiår, og de kom ut med deres sjette album august ifjor. Albumet ble produsert av svenske Jacob Hellner, som har jobbet med storheter som Rammstein og Clawfinger. Bandet har for tiden en Skandinavia turne, for de som var heldige å få dem med seg.

SKAMBANKT
Skambankt er tilbake i Kvinesdal, og er brenn-aktuell med ny plate og ny turne. Albumet Hardt Regn har bare høstet terningkast 5 og 6. Kan det bli mere fest når disse gutta entrer scenen?

HOLYHELL
Bandet, som ble formet i 2005 spiller klassisk heavy/powermetal. Deres debutalbum, Apocalypse, ble produsert av Joey DeMaio fra Manowar. Holyhell er frontet av Maria Breon, og på trommer selveste Manowar''s eks-trommis Rhino.

SISTER SIN
Vi trår til med nok et svensk band, her med Sister Sin. Bandet har kvinnelig frontfigur, og musikken er en god mix av hardtslående rock n roll og sleaze med litt Mötley Crüe tendenser. Absolutt verdt å få med seg

 

NRF_Februar_09.gif