INFERNO KICK OFF OSLO (7/2)

INFERNO KICK OFF OSLO (7/2)

Inferno_09_logo_kickoff_oslo copy.jpg

Lørdag 07.02.09 John Dee

Inferno Metal Festival Kick-Off

DEN SAAKALDTE
BLACK COMEDY
MENCEA

Alle artistene som spiller på Infernofestivalen 2009 annonseres denne kvelden med en hardtslående fest. Dette blir også releaseparty for Den Saakaldte’s nye plate ”All Hail Pessimism”. Aftenposten mente dette om gruppas opptreden på Inferno i 2008: ”Den Saakaldte bringer frem minner fra den gang genren var et undergrunnsfenomen, og der du hadde følelsen av at alt kunne skje”. Black Comedy med Tjodalv (ex-Dimmu Borgir) på trommer sprer sin futuristiske metal, nå er de ute med plata ”Instigator”. Greske Mencea sparket imponerende godt fra seg på musikkmessen Popkomm i Berlin tidligere i år og er ute med plata ”Dark Matter – Energy Noir”.

Bill. kr 175,- + avg.

18 år leg.

www.infernofestival.net