BACKYARD BABIES på Rockefeller (7/2)

BACKYARD BABIES på Rockefeller (7/2)

Backyard Babies (S)

Support: GRAND CAFE

Oslo, Rockefeller

Lørdag 7. februar

Cc Kr 225,-

Med 20 år som band i ryggen, sex bejublade fullängdare i bagaget och tusentals livegig avklarade ger sig Backyard Babies ut på Skandinaviska vägar igen. Den 29 januari drar Sveriges kanske bästa rockband igång sin vinterturné på Tyrol i Stockholm. Biljetterna släpps den 23 oktober.

Backyard Babies senaste år har varit hektiskt – i mitten av augusti kom bandets självbetitlade album som gick rakt in på försäljningslistans förstaplats. Under augusti turnerade bandet runt om i Sveriges folkparker och efter det begav de sig iväg utomlands för att spela i Europa och Japan och har varit bortresta sedan dess.

I början av 2009 återvänder de till Sverige för att låta Skandinavien få sin dos av rock av bästa sort!

Följ turnén på: www.myspace.com/backyardbabies