DAVY JONES LOCKER til Trondheim (7/2)

DAVY JONES LOCKER til Trondheim (7/2)

Lørdag 7. februar 2009

Davy Jones' Locker

Support: The Best And The Brightest

Trondheim, Fru Lundgreen

20 år leg plikt

djl

Etter to år med utgivelsesdvale er Davy Jones’ Locker etter sommeren klare for å gi ut sin første langspiller "Schizophrenia The Dance Machine". Den kritiker- og publikumsroste EP-en Healthy People Prepare to Die skal endelig få en etterlengtet oppfølger.

Et modnere Davy Jones’ Locker har jobbet intenst med låtskrivinga, og serverer en
pakke med mer lekenhet enn en barnehage og mer dybde enn Sognefjorden. Queens of the Stone Age møter Elvis Presley arm i arm med Death Cab for Cutie. Med et sterkt fokus på den gode melodien, kler bandet vokallinjene med interessante, drivende og lekne arrangementer. Resultatet er tettsittende, nært, ambisiøst og fengende.

Debutplata er produsert av Mike Jensen som spiller i det amerikanske bandet Showbread og jobber i RadioStar Studios, hvor kjente navn som Sylvia Massy (Tool, Seigmenn m.fl.)og Kalé Holmes opererer på daglig basis.

Bandet har unnagjort over 100 konserter og har blitt kjent for sine energiske liveshow. Av tidligere spillejobber kan nevnes Quartfestivalen, Skral Festival, Sin-É (New York), Phonofestivalen, Audunbakkenfestivalen, Stengade 30, Klubb Øya, Sentral Festival, By:Larm og Musikkfest Oslo. I 2009 er de bl.a klare for club:larm og Sout By Southwest i Austin, Texas.

“This dynamic five-piece group have created a rock sound that you cannot get out of your head, even if you tried (….) To say this talented band is anything less than mind-blowing would be an understatement.”
-Amber Holubec, The Batt, Austin, Texas

http://www.myspace.com/davyjoneslocker

The Best and The Brightest gjør deg varm i skjorta før kveldens hovedband går på.

Hør og se dem på MySpace