RONNY PØBEL – Oslo – John Dee

RONNY PØBEL – Oslo – John Dee

Ronny Pøbel dukket opp som ut av ingenting i 2007 med skiva "Føkk Døkk", og 16. januar 2009 var det releaseparty for andreskiva "Raseri", på et fullstappet John Dee i Oslo.
Bandet til Ronny Pøbel består av medlemmer fra bl.a. Trashcan Darlings og Jokke, og leverer kompromissløs Norsk Pønk som det oser forbanna av.
Fyll og faenskap er to solide nøkkelord når selvutnevnte "Samfunnshater " står på scenen, og det er lett å la seg rive med. På skive har ikke Ronny Pøbel for meg vært stort mer enn helt kurant Norsk Pønk, men live fungerer det utmerket med et par-fem kalde innabords. Et solid Pønkband jeg tror man kan regne med i tiden fremover.
Gudene vet at den Norske Pønken trenger mer oppmerksomhet rundt omkring, og Ronny Pøbel virker som en god kandidat til å føre fakkelen videre.

Som oppvarmere hadde Ronny & Co. med seg tomannsbandet. The Åsmunds, trolig Norges kuleste band innen sjangeren.
Bandet består kun av en gitarist og en trommis, men dæggern døtte som de kan skrive låter. All verdens liv på scenen kan man vel ikke forvente fra et slikt band, men det var fett som bare faen uansett. Let's get drunk and play some PUNK! Hadde det vært en konkurranse, hadde The Åsmunds vunnet. Lett.