TANKARD – Oslo – Betong

TANKARD – Oslo – Betong

Sist Tankard spilte i Oslo (første gang i Norge) i Februar i fjor, var det en heidundrendes fest med usedvanlig høy sigarføring, så når Tankard tok turen igjen for å være med på å feire det geniale klubbkonseptet South of Heaven's 5 år jubileum, var det liten tvil om hvor man skulle befinne seg den kvelden.

Tankard og oppvarmingsbandet Allseeing I, som forøvrig kun spilte Slayer låter for anledningen, spilte på den lille scenen på Betong, noe som ikke akkurat la en demper på stemningen. Intimkonsert med det ultimate Øl-bandet er ikke meg imot.

Allseeing I, som kun spilte Slayerlåter, var som forventa, jeg har aldri vært noen særlig fan av denne typen Death Metal, og synes Slayer låtene ble litt for monotone i denne forkledningen. Men det er nå min smak, og det så ut som de fleste koste seg da klassikerne kom på løpende bånd!

Det var uansett Frankfürtthrasherne i Tankard som var hovedattraksjonen, og dem leverte varene, som forventet! Fet lyd, fet vokalist, og minst like fete låter, som We Still Drink The Old Ways, The Morning After, Zombie Attack, Maniac Forces og kanskje tidenes Thrashlåt, (Empty) Tankard!

Bandet var i storform, og spillegleden var til å ta og føle på, noe som tydeligvis smittet over til publikum, det var mye godt humør og feststemning å se!

Dette var Tankards andre konsert i Norge noensinne, men de er allerede bekreftet til å spille igjen på Jevnaker 31. Oktober neste år! Tror og håper vi får se mer til denne gjengen her til lands, det er få band som lager så god fest som Tankard!